Krakau bezienswaardigheden Alles weergeven 

Bonerowski Palace

68 beoordelingen

Het Bonerowski Palace is een luxe hotel midden in de oude binnenstad van Krakau. Het gebouw dateert uit de 13de eeuw. In de 19de eeuw werd het intensief gerenoveerd met de uitbreiding tot drie verdiepingen en een nieuwe trap.

Het is een UNESCO-werelderfgoed en heeft opmerkelijke kenmerken. Hiertoe behoren de meer dan 21 meter lange kroonluchter in de lobby (de langste in Europa), een gotische pilaar op de eerste verdieping en een 17de-eeuwse meerkleurige schildering op de tweede verdieping. Het werd in 2007 als hotel in gebruik genomen en wordt wel het beste luxehotel van Polen genoemd. Dit hotel is perfect gelegen voor het verkennen van Krakau, want op loopafstand liggen een aantal belangrijke attracties, waaronder het Czartoryski Museum, het Collegium Maius-gebouw van de universiteit van Jagiellion, de Dominicaanse kerk, de Franciscaner kerk en het fort Barbakan.

Tours en tickets

Alles weergeven

Chopin Pianoconcert in Chopin Gallery in Krakau

68 beoordelingen

Laat u meevoeren door de betoverende muziek van de grootste componist van Polen, Frédéric Chopin, tijdens een bezoek aan het prachtige Chopin Gallery ...  Meer info

  • Locatie: Krakau, Polen
  • Duur: 60 minuten
Van USD 17,86