Killarney bezienswaardigheden Alles weergeven 

Killarney National Park

223 beoordelingen

Killarney National Park is een prachtig gebied van 10.000 hectare met bergen en meren. Het heeft bossen, eilanden, watervallen, historische huizen en boerderijen. Er zijn herten en vee, adelaars en wereldberoemde tuinen. Het is een perfecte plek voor wandelen, fietsen, varen, ponyrijden, vissen en uitzicht over het landschap. Ook kunt u er rijden in een koets met twee wielen en paarden ervoor. Een van de populairste plekken voor mooie uitzichten is Ladies View.

In het park is Muckross House een van de voornaamste statige huizen die voor het publiek toegankelijk zijn samen met de bekende tuinen. U kunt hier een gids voor het park krijgen in het National Park Information Centre. In Knockreer is een educatiecentrum gevestigd en u vindt er Killarney House met prachtige tuinen (bij de portierswoning zijn ook informatieboekjes over het park te vinden) en Muckross Abbey. Met een boottocht kunt u het Lower Lake over naar Innisfallen Island.

Tours en tickets

Alles weergeven

Prachtige 7-daagse tour van Ierland met kleine groep vanuit Dublin

2 beoordelingen

Uw Ierse ervaring begint hier! U reist vanuit Dublin en laat de drukte en het lawaai van de stad achter u en begint uw reis langs de Wild Atlantic Way. Het ...  Meer info

  • Locatie: Dublin, Ierland
  • Duur: 7 dagen
  • Taal: Engels Nederlands
Van USD 1.486,63