Ho Chi Minhstad aanbevelingen Alles weergeven 

Reistips voor 3 dagen Ho Chi Min Stad

Door Viator, April 2015

832 beoordelingen

Ho Chi Minh Stad heette ooit Saigon en velen noemen de stad nog steeds zo. Het is een opgewekte stad en je ontkomt er bijna niet aan dat je wordt ondergedompeld met lokale cultuur. Het aanbod van straatmarkten, kleine cafés met terras en stands met handelswaar dragen daar zeker aan bij.

In Ho Chi Minh Stad zijn de Chinese, Vietnamese, Franse en moderne invloeden goed zichtbaar. Dat blijkt ook uit deze tour, die begint met een verkenning van de turbulente geschiedenis van de stad. Dat gebeurt in het Reunification Palace en het War Remnants Museum. Vervolgens is het tijd voor wat Franse cultuur met een bezoek aan de Notre Dame kathedraal. Na een traditionele Vietnamese lunch ga je door de Chinese buurt Chợ Lớn, waar je je afdingkwaliteiten op de markt kunt testen.

De Mekong Rivier loopt van Tibet via China, Burma, Laos en Cambodia naar Vietnam. Tijdens deze tocht ga je varen door de grote vruchtbare rivierdelta met een privé “long-tail”-boot.

Tours en tickets

Alles weergeven

Tour van een halve dag per luxe speedboot naar de Cu Chi-tunnels vanuit Ho Chi Minhstad

160 beoordelingen

Vaar langs de rivier de Saigon per luxe speedboot naar de Cu Chi-tunnels heen en terug vanuit Ho Chi Minhstad. Selecteer een vertrek vroeg of iets later in de ...  Meer info

  • Locatie: Ho Chi Minhstad, Vietnam
  • Duur: 5 uur
Van USD 85,00

Stadstour door Hue met riviercruise over de Parfumrivier

9 beoordelingen

Geniet van het beste van de kunst, architectuur, cultuur en eten van Hue tijdens deze sightseeing-dagtour door de stad en de omgeving van Hue, waaronder een ...  Meer info

  • Locatie: Hue, Vietnam
  • Duur: 7 uur
  • Taal: Engels
Van USD 80,00