Goa bezienswaardigheden Alles weergeven 

Ancestral Goa

4 beoordelingen

Ancestral Goa wordt door de lokale bevolking ook wel het Big Foot Museum genoemd, vanwege de grote dansvloer in de vorm van een voet. Het is een van de belangrijkste attracties in Loutolim in de Indiase deelstaat Goa. De lokale kunstenaar Maendra Jocelino Araujo Alvares stichtte het museum en creëerde een 19de-eeuws Goa-dorpje. Hiermee wilde hij de cultuur en gebruiken van de regio behouden voor toekomstige generaties.

Het Ancestral Goa gunt je een blik in de unieke geschiedenis van Goa. Je ziet er gebruiken als het brouwen van feni, een lokale drank van kokosnoot en cashewfruit. In het museum staat ook het grote bekende beeld van Sant Mirabai, het hoogste beeldhouwwerk uit lateriet in India.

Vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan het Miranda House, een van de oudste landhuizen van Goa. Bij Fernando’s Nostalgia kun je van een Portugees-Goaanse lunch genieten. Dit restaurant wordt gezien als een van de beste restaurants in dit deel van het land.

Tours en tickets

Alles weergeven

Privé Culturele Tour: Ancestral Goa, Shantadurga-tempel en Spice Village inclusief lunch

3 beoordelingen

Krijg een dieper inzicht in Goa's culturele erfgoed, Hindoe-religie en robuuste keuken tijdens deze privétour van een hele dag. Ga met je gids naar ...  Meer info

  • Locatie: Goa, India
  • Duur: 7 uur
Van USD 52,00