Florence aanbevelingen Alles weergeven 

Van Florence naar Pisa

Door Viator, December 2017

588 beoordelingen

Neem nou Pisa. Daar is niet alleen veel meer te zien dan alleen de bekende scheve toren, maar een dagtocht naar Pisa vanuit Florence onder leiding van een goede gids, is een verrijking van je vakantie naar Italië, zonder kostbare tijd te verliezen.

Als Pisa op je wensenlijstje staat, is een middagtrip vanuit Florence een goede keuze. Je hebt genoeg tijd om alle belangrijke plekken te bekijken en toch ben je op tijd terug in Florence voor het avondeten. En met een privétour kun je zelfs de wachtrij overslaan en de Toren van Pisa beklimmen!

Als je nog meer plekken wilt bezoeken en je hebt een volledige dag te besteden, dan is een dagtocht naar Pisa en Lucca vanuit Florence aan te bevelen. Van het moderne leven rond de historische monumenten van Pisa naar de rustige middeleeuwse sfeer in Lucca. Hiermee krijg je een mooi overzicht van de vele Toscaanse schatten.

Tours en tickets

Alles weergeven

Halfdaagse trip naar Pisa en de scheve toren vanuit Florence

729 beoordelingen

Ontdek de geneugten van Pisa tijdens een middagtour vanuit Florence, onder leiding van een vriendelijke lokale gids. Na een rit door het prachtige Toscaanse ...  Meer info

  • Locatie: Florence, Italië
  • Duur: 5 uur 30 minuten
  • Taal: Engels
Van USD 58,31