Viator

Dubai bezienswaardigheden Alles weergeven 

iFly Dubai

1 beoordeling

iFly Dubai is een indoor skydive-attractie, die deel uitmaakt van het winkelcentrum Mirdif City Center. Als je voor het eerst gaat springen, krijg je eerst een persoonlijke instructie van een gediplomeerd professional. Die zal je uitleggen hoe verschillende houdingen je val beïnvloeden. Daarna krijg je de speciale kleding, helm en bril op en ben je er helemaal klaar voor!

Je gaat de 10 meter hoge windtunnel in. Daar heb je het gevoel van een vrije val, terwijl je slechts drie meter in de lucht zweeft. Daar zorgen verticale bulderende ventilatoren voor. Familie en vrienden kunnen je inspanningen door een grote glazen wand bekijken en je kunt ook filmopnamen en foto’s van je uitdaging kopen.

Als je het standaardpakket neemt, krijg je twee vluchten van één minuut in deze hoogwaardige windtunnel. Het ultimate-pakket biedt je twee vluchten van twee minuten. Mocht je het helemaal te gek vinden, dan kun je altijd meer minuten bijkopen.

Tours en tickets

Alles weergeven

Voor het eerst indoor skydiven in Dubai

10 beoordelingen

Voel de spanning van het skydiven zonder dat u uit een vliegtuig hoeft te springen met deze opwindende indoor skydive-ervaring in Dubai. Ga naar het ...  Meer info

  • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
  • Duur: 45 minuten
Van USD 53,34