Dubai bezienswaardigheden Alles weergeven 

Wild Wadi Water Park

12 beoordelingen

Bij het indrukwekkende Burj Al Arab ligt het Wild Wadi Water Park. Dit park heeft 30 glijbanen en attracties, die allemaal te maken hebben met Juha, een Arabische sprookjesfiguur. Bijna 1 miljoen bezoekers komen hier jaarlijks voor het golfslagbad, de surfsimulator, meer dan 20 waterglijbanen en een 18 meter hoge waterval, die iedere 10 minuten stroomt.

Naast het uitzicht op de Burj Al Arab en de Perzische Golf, is het Wild Wadi Water Park het meest beroemd vanwege de attractie Jumeirah Sceirah. Daarbij klim je op de 32 meter hoge toren samen met een vriend, kruis je je armen en benen en als de grond onder je open gaat glij je gelijktijdig met snelheden tot 80 km/uur naar beneden door het water.

Wil je een iets rustiger verblijf, dobber dan rond in een grote band met Juha’s Journey Lazy River of boek een van de zes VIP-hutten langs het water. Er zijn ook cadeauwinkels, fastfood- en barbecuerestaurants en eetkraampjes voor een snel hapje tussendoor of een smoothie.

Tours en tickets

Alles weergeven

Toegangsbewijs voor Wild Wadi Water Park

12 beoordelingen

Beleef urenlang waterpret in het Wild Wadi Water Park in Dubai met dit toegangsbewijs voor een hele dag. Ga op eigen gelegenheid naar Wild Wadi en geniet in uw ...  Meer info

  • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
  • Duur: Varieert
Van USD 82,50