Dubai bezienswaardigheden Alles weergeven 

Dubai Metro

Een van de snelste en meest comfortabele manieren om door Dubai te reizen is per metro. De metro werd in 2010 in gebruik genomen en bestaat uit onbemande, automatische treinen met vijf wagons, waarvan er één is gereserveerd voor vrouwen en kinderen.

Op dit moment zijn twee lijnen operationeel. De rode lijn loopt grotendeels parallel aan Sheikh Zayed Road en heeft 29 stations en een totale reistijd van 1 uur en 12 minuten. De groene lijn heeft 20 stations en loopt van Dubai Airport Free Zone naar Dubai Healthcare City met een reistijd van 1 uur en 23 minuten. Nog drie lijnen zijn in de planning.

Zowel de Dubai Metro als de plaatselijke busdiensten maken gebruik van oplaadbare Nol Cards voor betaling van de reis. Elk metrostation heeft een kaartjesautomaat met Engelstalige instructies en verschillende kaartsoorten, waaronder een 10-dagen-kaart of een dagkaart voor onbeperkt reizen.

Tours en tickets

Alles weergeven

Stadstour door Dubai en woestijnsafari met barbecue

3 beoordelingen

Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van Dubai tijdens deze dagtrip. Ontdek Dubai Marina en het centrum van Dubai, en bekijk de Burj Khalifa en de Dubai ...  Meer info

  • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
  • Duur: 10 uur
  • Taal: Engels
Van USD 129,00