Dubai bezienswaardigheden Alles weergeven 

Dubai Dolphinarium

Bij Dubai Dolphinarium kunt u een show vol acrobatiek zien met zes dolfijnen en zes zeehonden. Ze dansen, jongleren, springen door hoepels en schilderen. Inderdaad, schilderen! De show van 45 minuten is een populaire attractie in Dubai, met meer dan 30.000 bezoekers per maand.

Het Dubai Dolphinarium, dat in 2008 door de regering van Dubai is geopend om jongere generaties meer te leren over het zeeleven en bescherming van het milieu, was het eerste overdekte zeecentrum met airco in het Midden-Oosten. Er zijn fotosessies met de dolfijnen en zeehonden beschikbaar, en u kunt ook een afspraak maken om te zwemmen met de dolfijnen.

Nog een populaire attractie van Dubai Dolphinarium is de Creek Park-vogelshow, waarbij meer dan 20 vogelsoorten over het publiek vliegen. Het dolfinarium is ook de thuisbasis van het enige spiegeldoolhof in de Emiraten, en een 5d- en 7d-bioscoop. Er is ook een nieuwe speelgelegenheid met zacht speelgoed in onderwaterthema voor kleine kinderen.

Tours en tickets

Alles weergeven

Dolfijnenshow in Dubai Creek Park

1 beoordeling

Zie de sierlijke tuimelaars en speelse zeeleeuwen van dichtbij tijdens spectaculaire shows vol actie. Tijdens dit interactieve spektakel laten deze ...  Meer info

  • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
  • Duur: 60 minuten
Van USD 28,80