Dubai bezienswaardigheden Alles weergeven 

Aquaventure Waterpark

6 beoordelingen

De meest bekende attractie in Dubai Aquaventure Waterpark moet wel de Toren van Neptunus zijn. Eerst ga je een Maya-piramide op om vervolgens een duik van meer dan 18 meter door een doorzichtige tunnel te maken. Deze tunnel gaat door een waterbassin met, schrik niet, echte haaien! Met meer dan 16 hectare aan waterglijbanen en zwembaden is het Atlantis The Palm’s Aquaventure Waterpark zeer groot te noemen.

Het park heeft de grootste waterglijbaan ter wereld, de eerste duo-in-1-glijbaan ter wereld en de langste tokkelbaan van het Midden Oosten. Je kunt er, als je stoer genoeg bent, zelfs zwemmen tussen de haaien.

Tussen de palmbomen liggen 11 zwembaden, een zespersoons parcours voor raften en een speelgelegenheid voor de kleinste kinderen op Splashers Island. Het park heeft ook 700 meter eigen strand en een 1,5 kilometer lange waterweg, waar je in een grote opblaasband doorheen kunt dobberen. Onderweg wel oppassen voor tunnels, stroomversnellingen en golfslag!

Tours en tickets

Alles weergeven

Toegang tot waterpark Dubai Atlantis Aquaventure in Dubai

103 beoordelingen

Suis van de glijbanen van de Aquaventure Waterpark in Atlantis The Palm in Dubai met een toegangskaart die de hele dag geldig is. U kunt zelf bepalen hoe u ...  Meer info

  • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
  • Duur: 1 dag
Van USD 75,35

Toegang tot de Lost Chambers bij Atlantis The Palm

17 beoordelingen

Neem een kijkje in een onderwaterwereld met een kaartje voor The Lost Chambers Aquarium in Atlantis The Palm in Dubai. Dit spectaculaire aquarium biedt ...  Meer info

  • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
  • Duur: 1 dag
Van USD 28,77