Chicago bezienswaardigheden Alles weergeven 

Lake Michigan

426 beoordelingen

Chicago ligt aan Lake Michigan, een van de vijf Grote Meren. Dit meer strekt zich uit van West Michigan, over 190 kilometer naar de zijde van Illinois en Wisconsin in het westen en Indiana in het zuiden. Het meer vormt de stadsgrens van Chicago. Het heeft ruim 41 kilometer aan kustlijn, 15 strandgebieden en diverse jachthavens waar duizenden boten liggen. Chicago bezit zelfs de grootste stadshaven van het land, zodat je snel over het water weg kunt. Er is zelfs een 29 kilometer lang park, het Chicago Lakefront Bike Path, waar je kunt wandelen, fietsen en hardlopen.

In de warme maanden kun je ook prima met kajak of kano een tocht maken over Lake Michigan. In het centrum zijn zelfs direct boten te huur. Minder actieve toeristen kunnen ook met een zeilboot of schoener op stap. Of ga op een luxe tocht met lunch, brunch, diner of cruise bij zonsondergang. Dit alles op een elegante boot met meerdere verdiepingen en een binnen- en buitenruimte en tot 600 zitplaatsen.

Tours en tickets

Alles weergeven

Trek op de Sleeping Bear National Lakeshore in Michigan

1 beoordeling

De ongerepte duinen van de Sleeping Bear National Lakeshore strekken zich uit zuidwaarts naar Frankfort, net als de schitterende stranden en de rijke ...  Meer info

  • Locatie: Frankfort, Michigan
  • Duur: Flexibele
Van USD 79,00