Viator

Capri bezienswaardigheden Alles weergeven 

Blauwe Grot op Capri

4 beoordelingen

Het eiland Capri, voor de kust van Napels en de Amalfitaanse kust, is al eeuwenlang een populair toevluchtsoord. De Romeinse overblijfselen zijn daar getuige van. De Blauwe Grot, dé geologische publiekstrekker van het eiland ontvangt alleen al net zo veel bezoekers als de stranden en winkeltjes op het eiland samen.

De Blauwe Grot is een grot in de rotswand, die een blauwe gloed uitstraalt vanwege de manier waarop het zonlicht in het water reflecteert. Op waterniveau is er een kleine ingang, waardoor bezoekers echt de lichtval van dichtbij kunnen ervaren. Er kan net een kleine roeiboot doorheen, waarbij passagiers plat op de bodem moeten gaan liggen om binnen te kunnen komen.

Eenmaal binnen is de grot ruimer en kun je zittend in de boot genieten van de blauwe gloed die uit het water omhoog lijkt te komen. Het licht komt binnen door een groter gat onder de ingang, dat je niet kunt zien.

Tours en tickets

Alles weergeven

Cruise met kleine groep vanuit Sorrento naar Capri

1 beoordeling

Geniet van een boottocht met kleine groep (maximaal 12 personen) naar Capri en de grotten. De tour biedt een unieke route met verschillende zwem- en ...  Meer info

  • Locatie: Sorrento, Italië
  • Duur: Flexibel
  • Taal: Engels
Van USD 125,94