Brooklyn bezienswaardigheden Alles weergeven 

Brooklyn Heights

Brooklyn Heights staat bekend als de “eerste buitenwijk van Amerika”. Toch ligt de wijk op slechts vijf minuten afstand met de metro van Manhattan. Het unieke karakter en de historische charme zijn goed bewaard gebleven. Met rijtjeshuizen en villa’s, straten met bomen en misschien wel het beste uitzicht over de skyline van New York is Brooklyn Heights zonder twijfel een geliefde plek.

De wijk strekt zich uit van Old Fulton Street bij de Brooklyn Bridge ten zuiden van Atlantic Avenue en ten oosten van de rivier tot Court Street. Het gebied is bekend van de klassieke architectuur, het grote aanbod van restaurants en de levendige cultuur. Er zijn ook een aantal historische kerken te zien. De voetgangerszone Montague Street, die uitkomt op de schilderachtige promenade van Brooklyn Heights, is geliefd bij bezoekers en inwoners. Een wandeling langs de East River is ook een populaire bezigheid, waarbij je een prachtig uitzicht hebt over de Brooklyn Bridge en New York City.

Tours en tickets

Alles weergeven

Gospeltour New York

14 beoordelingen

Voor een optimaal verblijf in New York boekt u een vier uur durende tour door Brooklyn Heights om meer te leren over Afrikaans-Amerikaanse gospelmuziek en een ...  Meer info

  • Locatie: New York City, New York
  • Duur: 4 uur
  • Taal: Engels
Van USD 45,00