Viator

Brisbane bezienswaardigheden Alles weergeven 

South Bank

8 beoordelingen

South Bank ligt op de zuidoever van de Brisbane River en is onderdeel van Brisbane, de hoofdstad van Queensland. Hier vind je weelderige parken, restaurants, cafés en bars en vele evenementen. De voetpaden en promenades langs de rivier zijn populair bij hardlopers en fietsers en geven een mooi uitzicht over het zakelijke stadsdeel.

South Bank is ideaal voor een ontspannen dagje uit. De parken hebben bossen, grasvelden, watervallen en pleinen, met meer dan genoeg ruimte voor een picknick. De promenade langs de rivier is de belangrijkste publiekstrekker. Daar vind je de Grand Arbour, een overdekt prieel bekleed met bloeiende Bougainvilleas, de Nepal Peace Pagoda, een openlucht amfitheater op Courier Mail Piazza en veel winkeltjes.

Een andere populaire plek is Streets Beach, een kunstmatig strand met een oppervlakte van ruim 3km2. Streets Beach bestaat uit een groot kustmeer, rotsachtige kreken en exotische planten. Een mini-oase in het centrum van Brisbane.

Tours en tickets

Alles weergeven

Sightseeing in Brisbane en Brisbane riviercruise

34 beoordelingen

Ontdek de tropische charme van Brisbane met een drie uur durende tour van de hoofdstad van Queensland. Deze uitgebreide ochtendtour is perfect voor wie ...  Meer info

  • Locatie: Brisbane, Australië
  • Duur: 3 uur
  • Taal: Engels
Van USD 98,65

Het beste van Brisbane sightseeing-dagtour van een hele dag

108 beoordelingen

Ontdek Brisbane vanaf het historische stadscentrum, over de rivier en langs de wilde dieren tijdens deze tour van een hele dag. U krijgt een rondleiding door ...  Meer info

  • Locatie: Brisbane of Gold Coast, Australië
  • Duur: 8 uur
  • Taal: Engels
Van USD 106,30