Boston bezienswaardigheden Alles weergeven 

Plimoth Plantation

21 beoordelingen

Plimoth Plantation is een openluchtmuseum in Plymouth in de Amerikaanse staat Massachusetts. Hier is het leven van de eerste kolonie van Engelsen weergegeven, die hier in de 17de eeuw arriveerden. Als filiaal van het Smithsonian Institution is dit museum het resultaat van gedegen onderzoek naar gevonden voorwerpen, zoals persoonlijke geschreven rekeningen van de originele pelgrims, historische kunst en archeologische studies.

Het museum heeft drie verschillende onderdelen: Plimoth Plantation, de Mayflower II en de Plimoth Grist Mill. Het hoofdonderdeel is een echt Engelse dorp met historische vertellers die de 17de-eeuwse manier van leven uitbeelden, compleet met passende kledij en accent. Ze benaderen de bezoekers van Plimoth Plantation alsof ze vreemdelingen zijn, maar nodigen ze uit in hun huizen.

De uitleg van het dorpse leven volgt de tijdlijn van maart tot en met november 1627, die maanden komen ook overeen met de periode dat het museum jaarlijks geopend is.

Tours en tickets

Alles weergeven

Go Boston Card

91 beoordelingen

Verken Boston op eigen beweging met de flexibele Go Boston Card. Doe zo veel of zo weinig sightseeing als u wilt, in uw eigen tempo en tegen een zeer ...  Meer info

  • Locatie: Boston, Massachusetts
  • Duur: Varieert
  • Taal: Engels
Van USD 57,00
USD 59,00 Bespaar:USD 2,00