Hawaï (het Grote Eiland) bezienswaardigheden Alles weergeven 

Mauna Kea

173 beoordelingen

Of u nu een beginnend astrofysicus bent of gewoon een liefhebber van de Big Bang Theorie, een bezoek aan het Mauna Kea-observatorium op Hawaii hoort er zeker bij.

Met 4.138 meter is Mauna Key de hoogste berg van Hawaii en voorzien van allerlei apparatuur voor astronomisch onderzoek van over de hele wereld.

Het bezoekerscentrum is te vinden op 2.790 meter, van waar een ruig wandelpad richting de top loopt. U bent ongeveer 5 uur onderweg en het pad is alleen geschikt voor geoefende wandelaars die op alle weersomstandigheden zijn voorbereid.

Het bezoekerscentrum heeft interactieve schermen en video’s, interactieve telescopen en rondleidingen. Ook worden er tochten met gids naar de top georganiseerd.

Tours en tickets

Alles weergeven

Ervaar Hawaï tijdens een helikoptervlucht over het Grote Eiland vanuit Kona

38 beoordelingen

Geniet vanuit de lucht van de adembenemende uitzichten van Hawaï! U vertrekt vanaf Kona en zult tijdens deze luxe, twee uur durende helikoptervlucht over ...  Meer info

  • Locatie: Kona, Hawaï
  • Duur: 100-120 minuten
Van USD 559,00

Avonturencombinatie op het Grote Eiland: helikopter, tokkelbaan en lavatour

29 beoordelingen

Wees een snelheidsduivel tijdens dit spannende avontuur inclusief helikoptervlucht, tokkelbaan en het Hawaii Volcanoes National Park. Stel u voor dat u over ...  Meer info

  • Locatie: Kona, Hawaï
  • Duur: 14 uur
Van USD 571,87