Berlijn bezienswaardigheden Alles weergeven 

Berlin Dungeon

De Berlin Dungeon neemt bezoekers mee op een reis van een uur door de donkere geschiedenis van de stad, van de Middeleeuwen tot in de 19de eeuw. Als je over het terrein van 2.500 m2 loopt zal je merken dat humor en terreur dicht bij elkaar liggen. Alle themagebieden zijn gebaseerd op waargebeurde zaken in de geschiedenis van Berlijn. Ook zijn er negen verschillende shows die in zowel Duits als Engels door echte acteurs worden uitgevoerd.

Pakkende verhalen, speciale effecten en attracties brengen de geschiedenis tot leven op zowel een angstaanjagende als leuke manier. Je ontmoet karakters uit het verleden van Berlijn, zoals de gestoorde monnik Pater Roderich en de beruchte seriemoordenaar Carl Grossmann. Beleef de riviervaart, de Lift der Verdoemenis, het Labyrinth van de Verlorenen, de dodelijke pest in de Klosterstraße, de wrede martelkamer en de legende van de Witte Dame. De Berlin Dungeon heeft met feestdagen soms speciale evenementen, zoals met Halloween en Kerst.

Tours en tickets

Alles weergeven

Berlin WelcomeCard - Currywurst Museum, Story of Berlin Museum, Panoramapunkt

3 beoordelingen

Haal het meeste uit uw verblijf in de Duitse hoofdstad met de Berlin WelcomeCard en de 3 inbegrepen bezienswaardigheden. In het museum 'Story of Berlin' ...  Meer info

  • Locatie: Berlijn, Duitsland
  • Duur: Varieert
Van USD 45,25