Barcelona bezienswaardigheden Alles weergeven 

Oller del Mas

12 beoordelingen

Er zijn vanuit Barcelona talloze wijnproeverijen te ondernemen. Maar er zijn er maar weinig met zo’n unieke locatie als Oller del Mas. Dit is een kasteel uit de 10de eeuw op een schilderachtig landgoed van ruim 400 hectare. Het is een populair uitstapje voor bezoekers aan het benedictijner klooster Santa Maria de Montserrat op de nabijgelegen berg Montserrat. Oller del Mas biedt een sfeervolle omgeving voor een wijnproeverij, waarbij de Catalaanse cultuur, geschiedenis en gastronomie moeiteloos gecombineerd worden.

Of u nu een korte proeverij bezoekt, een halfdaagse rondleiding volgt door het bedrijf of uw wijn combineert met een gemoedelijke lunch of traditionele keuken, Oller del Mas heeft voor iedere soort wijnliefhebber iets te bieden. Als u echt enthousiast bent kunt u de geheimen van wijn maken leren van oogst tot glas, wandelen door de schilderachtige wijngaarden, de productiehallen en wijnkelders, en getuige zijn van het maken van de populaire wijnen Bernat Oller en Arnau Oller.

Tours en tickets

Alles weergeven

Tour met kleine groep naar Montserrat met wijnproeverij en tapas vanuit Barcelona

146 beoordelingen

Geniet van een ontspannend en prachtig uitstapje uit het drukke Barcelona naar de schitterende nabijgelegen berg Montserrat tijdens deze tour met een kleine ...  Meer info

  • Locatie: Barcelona, Spanje
  • Duur: 7 uur
  • Taal: Engels
Van USD 78,70