Barcelona bezienswaardigheden Alles weergeven 

El Tablao de Carmen

El Tablao de Carmen is een hoog gewaardeerde flamencoshow. Het is een eerbetoon aan een van de grootste flamencodanseressen ter wereld, Carmen Amaya. Zij trad op deze plek ooit op voor koning Alfonso XIII van Spanje tijdens de opening van Poble Espanyol voor de Wereldtentoonstelling van 1929. Carmen Amaya, die bekend was door haar stijl, passie, techniek en vurige persoonlijkheid, werd alom aanbeden voor haar dans. Ze werd geboren in Barcelona en danste internationaal door heel Europa, Zuid-Amerika en Centraal Amerika voordat ze weer terugkeerde naar het podium in Barcelona.

Bezoekers kunnen nu de allure van een authentieke flamencoshow ervaren in een intieme gelegenheid. Vaak is er bij de show met livemuziek met 10-12 verschillende dansers en ook tapas, drankjes en/of een diner. In de geest van de echte flamenco is er geen choreografie of oefening vooraf, alles is wild en geïmproviseerd.

Tours en tickets

Alles weergeven

Flamenco-avondvoorstelling bij Tablao de Carmen met diner of drankje

74 beoordelingen

Verlies uzelf in klassieke flamenco bij Tablao de Carmen in Barcelona. Gelegen in het Spaanse dorp van Barcelona ligt deze het beroemde 'tablao' ...  Meer info

  • Locatie: Barcelona, Spanje
  • Duur: Varieert
Van USD 50,93