Barcelona bezienswaardigheden Alles weergeven 

Diagonal Mar

76 beoordelingen

Bezoekers van Barcelona die graag willen winkelen op een plek tussen drukte van Passeig de Gracia of de toeristische winkels van Las Ramblas, vinden wat ze zoeken bij Diagonal Mar. Dit winkelcentrum, dat ten noorden van het toeristisch centrum van de stad ligt, biedt 150 verschillende winkels, waaronder een aantal met Spaanse en internationale merken.

Er is ook allerlei ander winkelcomfort, zoals restaurants op de bovenverdieping, een kinderspeeltuin en zelfs gratis WiFi. U kunt er ook terecht voor entertainment, zoals in de bioscoop van Diagonal Mar, waar films in de originele Engelse taal vertoond worden. De locatie van het centrum is ook een goed excuus voor een bezoek aan dit minder drukke deel van de stad. Zo kunt u er wandelen langs een nabijgelegen strand, of verder zuidwaarts langs de kust richting de stad, om de industriële wijk Poblenau te verkennen.

Tours en tickets

Alles weergeven

Privé fietstocht van 3 uur in Barcelona

Ervaar deze 3 uur durende privé-elektrische fietstocht en ontdek de belangrijkste wijken en landschappen van Barcelona. In deze tour ziet u enkele van de ...  Meer info

  • Locatie: Barcelona, Spanje
  • Duur: 3 uur
  • Taal: Engels
Van USD 118,10