Barcelona bezienswaardigheden Alles weergeven 

CosmoCaixa Barcelona

1 beoordeling

Het CosmoCaixa wordt regelmatig betiteld als een van de beste wetenschapsmusea in Europa. Dit komt mede door het unieke moderne uiterlijk en de interactieve tentoonstellingen. In het museum voor jong en oud wordt de aarde belicht met tentoonstellingen over natuur en milieu. Ook de hemel komt aan bod met een groot planetarium in 3D. Ook zijn er wetenschappelijke experimenten, die voor alle zintuigen een uitdaging zijn.

De bezoekers komen de museumruimte, een van de grootste van Spanje, binnen via een indrukwekkende wenteltrap, die eindigt bij een Amazoneboom van 30 meter hoog. Een van de meest opvallende tentoonstellingen is het “Regenwoud”, een exacte kopie van een tropisch bos uit de Amazone met meer dan 1.000 planten- en diersoorten. De Geologische Muur bevat delen van rotsformaties uit Spanje. Onderwerpen als evolutie, wetenschap en natuurkunde komen aan bod in de Hal der Materie.

Tours en tickets

Alles weergeven

Barcelona Card met reisgids

871 beoordelingen

Zie en doe alles wat Barcelona te bieden heeft met deze voordelige sightseeing- en kortingskaart voor de stad. Kies een kaart voor 72, 96 of 120 uur en krijg ...  Meer info

  • Locatie: Barcelona, Spanje
  • Duur: Flexibel
  • Taal: Engels
Van USD 53,59