Stadstour van Parijs met riviercruise op de Seine en lunch in de Eiffeltoren

565 recensies

 • Locatie: Paris, Frankrijk
 • Duur: 5 - 5,5 uur (circa)
 • Tourcode: 2050_PD_PF
Zie alle hoogtepunten van Parijs in een ochtend- of avondtour, inclusief lunch in de Eiffeltoren en een riviercruise op de Seine. U ziet de bekendste attracties en bezienswaardigheden van Parijs in een tour van een halve dag, wat u een prima overzicht van de stad geeft en daarna tijd om op uw eentje te verkennen.

Talen tour

Audio Engels
Audio Nederlands

Hoogtepunten

 • Allesomvattende bustour
 • Ochtend- of middagvertrek naar keuze
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
 • Lunch inbegrepen
Your air-conditioned coach tour of Paris takes in major landmarks, including Place de l'Opera, Place de la Concorde, Champs-Elysees, Arc de Triomphe, Place du Trocadero, Eiffel Tower, Invalides, Pont Neuf, Notre Dame Cathedral, Luxembourg Gardens, Saint-Germain des Pres and much more.

Next, you'll join a cruise down the Seine River to discover 2,000 years of Paris history. Lunch is served at the 58 Tour Eiffel restaurant on the first floor of the Eiffel Tower. The restaurant is 95 meters (311 feet) above ground level, with scenic views over the Seine to the Trocadero from the large picture windows.

For midday departures, your tour will start with the sightseeing tour, followed by lunch at 2:00pm and ending with the cruise which is located at the foot of the Eiffel Tower.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om een beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Pyramides, central Paris
Vertrektijd:
 • 9am
 • 12pm
Duur:
5 - 5,5 uur
Gegevens terugreis:
Concludes at the Eiffel Tower

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 09.00 uur
Code: PF0900

Engels
Nederlands
Van
USD 105,44
Prijsgegevens
Vertrek om 12.00 uur
Code: PF1200

Engels
Nederlands
Van
USD 105,44
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Stadstour van Parijs met riviercruise op de Seine en lunch in de Eiffeltoren

Paris in One Day Sightseeing Tour

Inbegrepen:
 • Seine River Cruise (1 hour)
 • Coach tour of Paris (1.5 hours)
 • Lunch
 • Transport by air-conditioned coach
Niet inbegrepen:
 • Gratuities (optional)
 • Hotel pickup and drop-off
 • Food and drinks, unless specified
Aanvullende informatie:
 • Confirmation will be received at time of booking
 • The tour is not suitable for wheelchairs
Couponinfo:
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingscoupon. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Recensie door: F.G. S , juli 2014

Een stadstour door Parijs waarbij we veel beroemde gebouwen wel (en ook heel veel niet) hebben gezien. Jammer genoeg begon de bustour ruim 20 minuten te laat (de reden werd niet aangegeven), waardoor het eerste gedeelte moest worden overgeslagen (?!). Na ruim een uur kwamen we bij de Eiffeltoren, waar onze nerveuze gastvrouw amper wist waar ze ons naar toe moest brengen. In de Eiffeltoren (na een wachttijd van meer dan een uur) naar het restaurant op de 1e verdieping, er was blijkbaar niet op ons gerekend want er was amper plaats. We kregen de and quot;volledige and quot; lunch in een mandje aangeleverd, het smaakte goed en was voor de eerste uren voldoende qua hoeveelheid. Voor het laatste deel van de stadstour waren we op onszelf aangewezen, de gastvrouw was vertrokken. Op eigen houtje nog op de 2e verdieping van het schitterende uitzicht genoten, daarna naar de Seine voor de boottocht (uitleg in 8 talen, maar geen Nederlands, dit in tegenstelling tot de bustour); het eind van de stadstour was toen we de boot verlieten, op 2,5 km afstand van de plek waar we 's ochtends op de bus waren gestapt. Toch handig dat je van te voren weet dat je zelf maar moet uitzoeken hoe je weer terug komt! Al met al was het niet helemaal wat we ervan hadden verwacht (alles bij elkaar veel te veel wachttijd), vooral mensen die wat slechter ter been zijn kunnen beter apart een bustour of een riviercruise boeken! Ook verdient het aanbeveling zelf wat extra te drinken en te eten mee te nemen!

Recensie door: Peter Q , april 2015

This tour was amazing!

1.

Selecteer de reisdatum

Garantie flexibele datum


2.

Het totaalaantal reizigers opgeven:


Let op: Nadat uw aankoop is bevestigd, sturen wij u per e-mail een link naar uw coupon.
Wat is dit?

Tourcode: 2050_PD_PF